
یه ضرب المثل ایتالیایی هست که میگه : " یه دختر کدبانو همیشه سه چیز تو آشپزخونه اش داره. پنیر خوب ، گوجه فرنگی خوب و ریحون خوب". من هم که یه کدبانوی ایتالیایی خوبم و همیشه هر سه تاش رو تو یخچال دارم! شاید درست متوجه نشید من چی میگم. ولی اکثر غذاهای ایتالیایی این سه تا رو توش داره. و روغن زیتون و پاستا البته!
Bruschetta بروسکِتا ( با تشدید روی ت) یک نوع اپتایزره که از گریل کردن نون و بعد مالیدن سیر و ریختن روغن زیتون روش تشکیل میشه. بروسکتا معمولا با تاپینگهای مختلف پوشونده میشه مثل : فلفل قرمز، گوجه فرنگی، سبزیجات، حبوبات ، گوشت و پنیر. ولی معمولا تاپینگ کلاسیکش ، گوجه فرنگی و پنیر و ریحونه و بعضا پیاز و ماتزارلا.

ابتدا با بریدن باگت شروع میکنیم. ولی اریب ببرید که اسلایسهاتون خوشگلتر و ایتالیایی تر بشه. (باگت رو بذارید حداقل یک روز بمونه که خوشگل برش بخوره) با همین زاویه ای که میبینید و به ضخامتی که میبینید. پس مثل "کراستینی" نازک نگیریدش

بعد با برس روش روغن زیتون بمالید. اگه برس ندارید، یه ترفندش اینه که یه حبه سیر رو بزنید سر چنگال و بزنید توی روغن و بعد بمالید روی نون (هر دو طرف)

ظرف گریل تون رو بذارید تا داغ بشه. وقتی به حرارت مناسب رسیده که اگه دستتون رو یک سانت بالای ماهیتابه بگیرید بیشتر از 2 تا 3 ثانیه دوام نیارید (حالا ببینید من چی کشیدم تا این عکس رو گرفتم!)

بعد نون ها رو گریل کنید تا برشته و کرانچی بشه. تقریبا یک دقیقه هر سمت

یه حبه سیر رو نصف کنید و روی نونها تا هنوز داغ هستند بمالید. همین که یه بار بمالیدش کافیه. گرمای نون، روغن و عطر موجود در سیر رو جذب میکنه و نونتون خوش طعم میشه ( جالبه که سیره مثل اینکه رنده شده باشه...کم کم آب میره و نابود میشه)

بروسکتای شما تا اینجا آماده است . من از تاپینگ کلاسیک استفاده کردم. یعنی گوجه خورد شده، پنیر و ریحون. روش هم چند قطره آبلیموی تازه و نمک و فلفل سیاه

حالا اگه دنبال یه شام سبک و سریع و سالم میگردید، این گزینه خوبیه و اگه بخوریدش باورتون نمیشه که با این مواد ساده چه طعم جالبی تولید شده. البته این رو هم بگم که در نهایت موقع سرو باید کمی روغن زیتون خالص ( ایکسترا ورجن آلیو اویل) روش بریزید که من اینبار حذفش کردم ولی باز هم طعمش رو بهتر میکنه.
بروسکتا رو میشه به عنوان پیش غذا توی مهمونی سرو کرد.
