براي كراست:
پودر بيسكويت كاكائويي 1 ليوان
پودر كاكائو 2 ق غ
كره 60 گرم
براي فيلينگ:
پنير خامه اي 400 گرم
شير عسلي 400 گرم
تخم مرغ 2 عدد
وانيل 1 ق چ
چيپس شكلات 1 ليوان
آرد 1 ق غ
براي شروع بيسكويتتون رو پودرش كنيد. با كاكائو و كره مذاب خميريش كنيد. كاكائو رو حتما توی پودر بیسکویت الك كنيد و ديگه سفارش نميكنم كه كاكائوتون جنسش عالي باشه.
طبق معمول همه چيزكيكها... ما به قالب كمربندي نياز داريم. اما يه مژده با اونهايي كه قالب كمربندي ندارن بدم... اين يكي رو ميشه توي قالب عادي هم درست كرد چون كيك حساسي نيست. حتي توي كيك پز و پلوپز هم ميشه درستش كرد. من خودم اين كار رو نكردم ولي ميشه. فقط يه مورد هستش... ببينيد اين كيك در نهايت بعد از اينكه توي يخچال رفت خود به خود از ديواره قالب فاصله ميگيره ولي نكته اش اينجاست كه بايد يه اسلايس توي خود قالب ازش جدا كنيد بعد راحت زيرش بزنيد و بقيه كيك رو يه تيكه بيرون بياريد. ميشه... فقط بايد تسلط داشته باشيد.
خمير رو كف قالب پهن ميكنيم. فقط كفش. ميخوايم لبه اش "پنيري" ديده بشه.
كراست رو ميذاريم توي فريزر و ميريم سراغ فيلينگ.
فر رو روي درجه 350 فارنهايت 180 سانتيگراد قرار ميديم.
براي فيلينگ... هي من ميگم اين چيزكيكه يه چيز ديگه است بگيد نه! آره داداش توش شكر نداره... شير عسلي داره! يام يام! چه شود؟!
پنير و شير عسلي رو خوب ميزنيم.
تخم مرغ و وانيل رو هم اضافه ميكنيم. و خوب هم مزنيم.
نصف چيپس شكلات رو با آرد قاطي ميكنيم ( اين باعث ميشه كه چيپسها به كف كيك سقوط نكنن) و نصفش رو ميريزيم توي فيلينگ و نصفش رو ميذاريم كنار.
فيلينگ رو روي كراست ميريزيم. من قالب كيك رو گذاشتمش توي سيني فر واسه محكم كاري. البته چيزي بيرون نميريزه چون كراست، لبه هاي قالب رو پوشونده ولي خب كار از محكم كاري عيب نميكنه.
آب جوش هم نميخواد. واسه همين ميگم توي كيك پز هم ميشه درستش كرد.
ميذاريمش توي فر. بعد از 5 دقيقه بيرونش مياريم و اون يك چهارم چيپس شكلات آردي شده رو (بدون آردش) ميپاشيم روي كيك ( اين باعث ميشه كه چيپسها وسط كيك بمونن). دوباره كيك رو ميذاريم توي فر.
بعد از 25 دقيقه باز از فر خارجش كرده و بقيه چيپس شكلاتها رو ميپاشيم روي كيك ( اين باعث ميشه كه روي كيك چيپسهاي نيمه مذاب ديده شه و خوشگلش ميكنه). باز ميذاريم توي فر به مدت ده دقيقه. البته لازم نيست توضيح بدم كه دماي فر بايد دقيقا همون 180 باشه. اگه فرتون استاندارد نيست بايد دماش رو كم كنيد و زمانش رو زياد. وگرنه كراست ميسوزه. اگه هم دماي فرتون به اندازه كافي گرم نباشه وسط كيك خام ميمونه. خلاصه فر خيلي مهمه كه دماش 180 باشه. نباشه نميشه. بعدشم چيزكيك خيلي كيك حساسيه. درسته كه گفتم اين مدل چيزكيك به حساسي مدلهاي ديگه اش نيست. ولي كلا چيزكيكها حساسن. فقط در صورتي كه در ساختن كيكها تبحر داريد دست به ساختن چيزكيك بزنيد. جدي ميگم.
حالا باهاش خداحافظي ميكنيم تا فرداش! آره ديگه...ميره توي يخچال. عجله مجله هم نداريم. اگه خيلي بي طاقتيد بهتره قبل از خواب درستش كنيد كه فرداش، صبح زيباتون رو با "چاكلت چيپ چيزكيك" شروع كنيد!
جالبه بدونيد كه بعد از ساعتها توي يخچال موندن... خودش كمي جمع ميشه و كامل از ديواره اش جدا ميشه. اگه قالب كمربندي داريد كه هيچي در غير اين صورت همينطور كه گفتم بايد اول يه برش بزنيد و اون رو كه بيرون آورديد... راحت بقيه كيك رو هم خارج كنيد.
اين عكس رو كه ميبينيد دلتون ضعف نميره؟! من كه به زور جلو خودمو گرفتم كه نرم تو مانيتور!
معتادان عزيز... كيك شما آماده است. فقط حالا بايد صبر كنيد خونه خلوت شه... يا اينكه بريد تو كمد!
چيزكيك چيپس شكلات منتظر شماست!
