حلقه عدس پلو ایتالیایی



عدس سبز 100 گرم
برنج 300 گرم
روغن زیتون 5 ق غ
برگ بو 3 عدد
پیاز 1 عدد
ترخون 1 ق چ
رب گوجه فرنگی 1 ق غ
هویج 2 عدد
نخود فرنگی نصف لیوان
جعفری خورد شده 3 ق غ
گوجه فرنگی 4 عدد
آرد سوخاری
زعفران
نمک
فلفل سیاه





عدس و برنج رو برای حداقل یک ساعت خیس میدیم. عدس رو با 4 ق غ روغن زیتون و پیاز و برگ بو و ترخون و رب گوجه تفت میدیم. جالبه که تنها ادویه ای که داره همین برگ بو و ترخونه ولی عطر غذا در نهایت خوب و متفاوت خواهد بود.




حالا بهش دو لیوان آب اضافه میکنیم و زعفران و نمک و فلفل. درش رو نیمه روش قرار میدیم و میذاریم تا بپزه. مرتب چکش میکنیم که آبش کم نشه. من نمیتونم زمان بهتون بدم چون عدس، جنس با جنس فرق میکنه. خودتون تست کنید. وقتی که تقریبا پخته شد وارد مرحله بعد میشیم. ( اینکه عکسها یه نور زرد توش داره به خاطر نور چراغ هوده. عکسها بیخوری زرد شدن)




برنج رو توش میریزیم حرارت باید زیاد باشه . و مرتب هم میزنیم تا برنج بپزه. اگه دیدید که آبش کم شد آب اضافه کنید. ولی کم کم. چون نمیخوایم برنج کامل مغزپخت شه. ما یک مرحله دیگه هم واسه پختش داریم. پس آلدنته برش دارید. یعنی مغزش هنوز کمی سفت باشه.




در این مرحله جعفری رو هم اضافه میکنیم. 
 و زیرش رو خاموش میکنیم




تا عدس و برنج بپزه ما مواد لاش رو هم آماده میکنیم. یعنی هویج رو آبپز میکنیم. و گوجه رو هم کبابی. برای کبابی کردن گوجه باید گوجه ها رو نصف کرده و روی یه فویل توی سینی فر قرار بدیم . روش نمک و فلفل و روغن زیتون میپاشیم و میذاریم توی فر 180 درجه سانتیگراد به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه . بسته به سفتی یا نرمی گوجه زمانش متفاوته.




وقتی که کامل کبابی شد و پوستش چروک شد از فر بیرون آورده و میذاریم کنار.




از قالب رینگی کیکتون باید واسه این غذا استفاده کنید. اگه ندارید... کافیه یه لیوان استیل بذارید وسط دیگتون و تبدیل به یه قالب رینگی میشه.


با اون یه قاشق روغن زیتون باقی مونده ، قالب رو چرب کرده و روش رو آرد سوخاری میپاشیم.






نصف ظرف رو با عدس پلو پر میکنیم و خوب پرسش میکنیم.




حالا گوجه ها رو میچینیم.




بعد هویج و نخودفرنگیها...




و بقیه برنج رو روش ریخته و خوب پرس میکنیم. در این مرحله میتونید روش رو سلفون بکشید و بذارید توی یخچال واسه فرداش؛ که بذارید توی فر و سروش کنید.




فر رو روی 200 درجه سانتیگراد قرار داده و ظرف رو به مدت ربع ساعت توی فر قرار میدیم.


بعد از چند دقیقه، ظرف سرو رو روش میذاریم و برش میگردونیم و خیلی راحت از قالب جدا میشه ( من تو دو تا قالب تستش کردم هر دو خیلی عالی شد) میبینید که عکسش چقدر روشن شده! این فرداش بوده که روز بوده. البته این عکسها بیخودی اینقدر نورانی افتادن. اون عکس اولی رو که با فلاش گرفتم، رنگ واقعی غذا رو بهتر نشون میده. منم هر دو ورژنش رو گذاشتم که ببینید.






بعدشم برشش زده و سرو میکنیم. برشش خوشگل میشه و طعمشم خوبه.


رسپی از theitaliantaste
Print Friendly and PDF