
سس ماريناراMarinara (mariner's)sauce يك سس گوجه فرنگي از جنوب
ايتالياست كه تشكيل شده از گوجه فرنگي و پياز و سير و سبزيجات. مارينارا سس خوبيه
براي استفاده در غذاهاي دريايي و پاستاها و پيتزاها
ورژنهاي مختلفي از مارينارا
وجود داره اين رسپي منه
گوجه فرنگي شش عدد
پياز بزرگ 1 عدد
سير 4 حبه
برگ بو دو عدد
ارگانو يا آويشن 1 ق غ
آبليمو 2 ق غ
روغن زيتون 1 ق غ
جعفري خورد شده 1 ق غ
ريحان خورد شده 1 ق غ
نمك و فلفل قرمز

پياز و سير رو خورد ميكنيم .
من به لحاظ تنبلي ريختمش تو غذاساز

يكي دو دقيقه در روغن زيتون
تفت ميديم

گوجه فرنگي ها رو خورد
ميكنيم يا ميريزيم توي بلندر

به پياز و سير اضافه ميكنيم
و تفت ميديم
آبليمو و برگ بو و ارگانو و
نمك و فلفل رو اضافه ميكنيم
زيرش رو كم ميكنيم و اجازه
ميديم با حرارت ملايم 45 دقيقه بپزه. البته هر از گاهي يه همش ميزنيم

ريحون و جعفري خورد شده رو
بهش اضافه ميكنيم و يك ربع ديگه هم ميپزيمش تا جا بيافته
اگر سبزي تازه نداريد و از
سبزي خشك استفاده ميكنيد همون اول با ارگانو به سس اضافه اش كنيد

چون حرارت ملايم بوده به
تدريج آب سس گرفته شده و سس به نسبت غليظي بدست مياد
سس ما آماده است ميچشيم و
اگر لازم بود چاشنيش رو تنظيم ميكنيم

من اينبار يه مرحله اضافي هم
انجام دادم و مجددا ريختمش توي بلندر و چند پالس زدم . دليلش غذايي بود كه
ميخواستم درست كنم وگرنه اينكار لزومي نداره.

با بِلِند كردنش به يه سس
تقريبا يكنواخت و يكدست و خوشرنگ ميرسيم كه به دليل داشتن سبزيجات معطر بسيار خوش
عطر و طعمه

مارينارا به دليل اينكه گوجه
هاي تازه با حرارت ملايم تا حدي كاراملايز ميشن يه طعم ملايم ترش و شيرين داره.
كاملا مناسب براي پاستاها و پيتزاها
اين سس رو به عنوان يك سس
مرجع به خاطر داشته باشيد چون كاربرد بسيار زيادي داره
ميتونيد مارينارا رو توي
قالب هاي يخ ريخته فريزش كنيد و بعد كه يخ زد توي زيپ لاك ريخته به اين ترتيب ماندگاري خوبي خواهد داشت و در هنگام نياز
به سرعت در دسترس خواهد بود
