كيك شكلاتي


كره 110 گرم
شكر نصف ليوان
وانيل نصف ق چ
تخم مرغ 3 عدد
شكلات تلخ 60 گرم
شير ربع ليوان
آرد 1 ليوان
بيكينگ پودر يك و يك چهارم ق چ
پودر كاكائوي تلخ 3 ق غ





شكلات رو ذوب كنيد.

فر رو روي درجه 180 سانتيگراد 350 فارينهايت قرار بديد.



من رسپی کیک رو دو برابر کردم و از یک قالب مربعی 26 سانتی استفاده کردم.



كره بايد نرم باشه. كره و شكر و وانيل رو خوب هم ميزنيم
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه ميكنيم. هر كدوم رو كه اضافه كرديم بايد حسابي همش بزنيم. خوب هم زدن تخم مرغ تاثير بسيار زيادي روي كيفيت كيك داره
بايد يك كرم نرم و يكنواخت بدست بياريم
شكلات رو كه تا الان ديگه سرد شده به مخلوط اضافه ميكنيم.
و خوب هم ميزنيم تا يكنواخت شه
بعد شير رو اضافه ميكنيم
تا الان ديگه مخلوطي كه بدست اومده بافتش شباهت زيادي به موس داره
آرد و پودر كاكائو هميشه بايد الك بشن و بعد با بيكينگ پودر ويسك شن
حالا آرد رو به مخلوط اضافه ميكنيم و هم ميزنيم جالبه كه باز هم فرم موس شكل خودش رو حفظ ميكنه!




آدم باید جلوی خودش رو بگیره که مایه کیک رو خام نخوره! جدی میگم!



سطح کیک باید با قاشق صاف بشه.


کیک رو در فر قرار میدیم.
کیک زمانی آماده است که کاردی که در مرکزش فرو میبریم کاملا تمیز بیرون بیاد.





اجازه میدیم کیک کاملا سرد بشه.
كيكش از لحاظ ظاهري حرف نداره و عالي پف ميكنه


از لحاظ باطني هم حرف نداره! يعني طعمش فوق العاده ميشه . اين رو كسي ميگه كه هر كيكي رو هم نميپسنده! پس وقتي ميگم "فوق العاده" يعني كيكش خيلي خوشمزه است.
بافت كيك به دليل داشتن كره بسيار پفكيه. به دليل كم بودن آرد بسيار پوكه. و دقيقا وقتي ازش گاز ميزني توي دهن پودر ميشه.
برشش عالي ميشه پس در انواع كيكهاي تولد ميتونيد ازش استفاده كنيد چون خيلي خوشگل و صاف برش ميخوره.


Print Friendly and PDF