کاپ کیک کدو حلوایی بدون شکر بدون لبنیات

IMG-6420

روزی که کتاب خرمای شیرین رو نوشتم، هدفم این بود که جلد دومش رو هم پشت سرش چاپ کنم. اما خب همیشه زندگی مطابق با برنامه پیش نمیره. در هر صورت تو این سالها من کلی رسپی بدون شکر دیگه طراحی کردم که با خرما یا شیره درست میشن ولی باز هنوز قسمت نشده که شروع به نوشتن کتاب کنم.

رسپی کیک کدو حلوایی که امروز شاهدش هستید، یکی از اون رسپی هایی هست که طراحی کردم و توش شکر تصفیه شده و لبنیات وجود نداره. کیک طعمی فوق العاده و بافتی عالی و اسفنجی داره و طعم کدو حلوایی توش اصلا احساس نمیشه که خب برای بچه ها (یا بزرگترهایی که حاضر نیستند لب به کدو بزنند) عالیه. این کیک در خانواده ما بسیار پرطرفدار هست. امروز این رسپی رو با شما به اشتراک میذارم تا از این به بعد در فصل پاییز و زمستان هر سال از خوردنش لذت ببرید. جلد دوم کتاب خرمای شیرین رو هم سر فرصت منتشر خواهم کرد.


IMG-6495

پوره کدو حلوایی 1 لیوان

تخم مرغ 2 عدد

روغن نصف لیوان

شیره 1 لیوان

دارچین 1 ق غ

آرد 2 لیوان

بیکینگ پودر 2 ق چ


IMG-6329

فر رو روشن کرده و روی 180 درجه سانتیگراد، 350 درجه فارنهایت قرار میدیم.

اگر تصمیم دارید کاپ کیک درست کنید، درون سینی کاپ کیک، لاینر قرار بدید.

اگر میخواید به صورت کیک درستش کنید کف قالب کیک رو کاغذ روغنی بندازید.

 


IMG-6339

مطابق دستور پوره کدو حلوایی درست کنید. یا آماده اش رو بخرید.

 تخم مرغ رو در کاسه بزرگی میریزیم.


IMG-6343

روغن رو اضافه میکنیم.

میتونید از هر نوع روغن طبیعی استفاده کنید.

و عشاق کره هم میتونند از کره مذاب استفاده کنند.

 

IMG-6350

پودر دارچین رو اضافه میکنیم.

این کیک یه عطر بسیار ملایم دارچینی خواهد داشت. اگر عاشق دارچین هستید میتونید بیشتر بریزید.

 


IMG-6357

شیره رو اضافه میکنیم.

من طبق معمول از شیره خرما استفاده کردم.

اما شما مختارید از سایر شیره ها نیز بهره ببرید.

 

IMG-6361

پوره کدو رو هم اضافه میکنیم.

 

IMG-6375

به خوبی هم میزنیم.

با همزن دستی یا برقی.

آرد و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم.

شما میتونید از آردهای گلوتن فری هم استفاده کنید.


IMG-6389

باز هم به خوبی هم میزنیم.

با همزن دستی یا برقی.

 

IMG-6399

همینطور که میدونید من برای پر کردن لاینرهای کاپ کیک همیشه از آیسکریم اسکوپ یا قاشق بستنی زنی استفاده میکنم.

 


IMG-6401

با این میزان ما حدودا 24 عدد کاپ کیک خواهیم داشت.

 

IMG-6434

سینی های کاپ کیک رو درون فر قرار میدیم.

 

IMG-6440

مدت زمان پخت 20 دقیقه است. یا تا زمانی که تستر، از کیک تمیز بیرون بیاد.


IMG-6464

بعد از اینکه کاملا پختند، از فر خارج کرده و از قالب بیرون میاریم و اجازه میدیم تا خنک شن.

 

IMG-6468

و یا اینکه داغ داغ، تازه از تنور بیرون اومده، میخوریمشون!

آی تو هوای خنک پاییزی و یا هوای سرد زمستانی میچسبه! آی میچسبه!

 

IMG-6405

صد البته که مهدی و لیانا معتقدند کاپ کیک وقتی خوشمزه تره که روش چاکلت چیپ یا چیپس شکلات داشته باشه!


IMG-6475

اصلا آقای شوهر معتقدند که "برنامه تون عالیه، لطفا زمانش رو بیشتر کنید"!!!

شوخی کردم. میگه: "کیکش عالیه، لطفا چاکلت چیپش رو بیشتر کنید"!

 


IMG-6474

بافت کیک رو ملاحظه میکنید. کاملا اسفنجیه و به هیچ عنوان خمیری نشده. رسپیش حرف نداره.

 در ظرف در بسته تا سه روز خارج از یخچال و بیشتر از اون توی یخچال نگهداری کنید. هر چند که تو خونه ما یک بیشتر از یک روز دوام نمیاره بس که پرطرفداره!


IMG-6504

بافت کیک رو ملاحظه میکنید. کاملا اسفنجیه و به هیچ عنوان خمیری نشده. رسپیش حرف نداره.

طعم کدو حلوایی و شیره خرما توش حس نمیشه. البته من از شیره خرمای چکه ای صد درصد طبیعی و خالص استفاده میکنم که کیفیتش مثل عسله. حدودا. نه دقیقا. تقریبا.

خلاصه این کیک در حدی ساده و به اندازه ای آسونه که لیانا خانم میتونه تنهایی درستش کنه.

کیک رو بپزید و بخورید و لذت ببرید!

تقدیم با عشق!


IMG-6456

 


Pumpkin cupcakes (dairy free and refined sugar free)


1 cup pumpkin puree

2 eggs

1 tablespoon ground cinnamon

1 cup date molasses (or other natural sweeteners)

½ cup oil

2 cups flour

2 teaspoon2 baking powder

chocolate chips (optional)


Preheat oven to 180C/350F.

In a large bowl combine egg and oil.

Add ground cinnamon.

Add date molasses (or other natural sweeteners)

Add the pumpkin puree.

Mix well and add in the flour and baking powder.

Mix until combined.

Scoop the batter in cupcake liners.

Add chocolate chips if desired.

Bake for 20 minutes or until done.

The recipe yields 24 cupcakes.

The cupcakes have a spongy texture.

Store in an airtight container in room temperature up to 3 days. And store in refrigerator for more.


Print Friendly and PDF