فروزن یوگرت


Frozen yogurt فرُوزن یوگرت یا بستنی ماست یک نوع دسر سرده که یه مقدار از بستنی ترش تره ( خب واضحه چون ماست از شیر ترش تره!) و خب از بستنی کالری کمتری داره چون چربیش از خامه پایینتره. پس به این دلیل تو دنیا مردم بیشتر به فرزن یوگرت رو آوردن شما میتونید به سادگی توی خونه انواع مختلفش رو واسه خودتون روزانه درست کنید. اینجا دیگه تابستون شده و دسرهای یخی خیلی میچسبه.





 شما میتونید از هر میوه ای استفاده کنید و یا طعم وانیلیش رو درست کنید.

برای اینکار من یک لیوان توت رو با یک لیوان ماست خامه ای پوره کردم. برای شیرینیش هم میتونید از عسل یا شکر استفاده کنید و یا مثل من هیچی نریزید .
اگه میخواید از ماست ساده و یا ماست کم چرب استفاده کنید باید حتما ماستتون رو چکیده کنید . ماست خامه ای خودش کاملا سفت و خامه ایه پس نیازی نیست که  چکیده اش کنیم.






حالا اگه دستگاه بستنی ساز دارید که کار تمومه وگرنه به این روش عمل کنید.... به مدت 20 دقیقه توی فریزر بذارید و بعد کامل همش بزنید. باز توی فریزر به مدت 20 دقیقه و باز هم بزنید و .... اینکار رو 3 تا 4 بار که تکرار کنید فرزن یوگرت تون آمادست
فقط اگه نرم دوست دارید بار سوم دیگه سروش کنید و اگه سفت تر دوست دارید باز بذارید توی فریزر تا بیشتر یخ بزنه. اگه بیشتر از 3 مرحله شد باید درش رو ببندید. و هر بار که برای هم زدن بیرونش میارید درش رو بر دارید و بعد از هم زدن باز درش رو ببندید و بذارید توی فریزر. حالا اگه ظرفتون دردار نیست میتونید از سلفون استفاده کنید.












خوبی مدل توتیش اینه که رنگش قرمز مایل به بنفش میشه و توش تیکه های بنفش مایل به سیاه داره و اسکوپ که میکنی خوشگل میشه. طعمش هم یه جور خامه ای و غلیظ و ترش و شیرینه.  بد نیست امتحان کنید
برای سروش هم دقیقا مثل بستنی میتونید با آیسکریم اسکوپ، اسکوپش کنید
با میوه های مختلف این بستنی رو امتحان کنید

Print Friendly and PDF